Κέρκυρα

Κέρκυρα

 

2 και 3 ημέρες προσκύνημα στην Κέρκυρα


2 ήμερο Προσκύνημα στην Κέρκυρα


1η ημ.  ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ – ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑ-ΚΕΡΚΥΡΑ (420 χιλ.)

Αναχώρηση στις 06:00 το πρωί από την Θεσσαλονίκη με προορισμό την Κέρκυρα. Άφιξη στην Ηγουμενίτσα, επιβίβαση στο πλοίο και απόπλους για το πανέμορφο νησί των Φαιάκων. Εσπερινό στην Ι.Μ. Παντοκράτορος στον Άγιο Αθανάσιο, εφόσον μας το επιτρέψει ο χρόνος. Συνεχίζουμε με προορισμό  τους καταγάλανους κόλπους της Παλαιοκαστρίτσας. Εκεί θα δούμε το  μοναστήρι της Παναγίας, κτισμένο το 13ο αιώνα στην κορυφή του βράχου. Αναχώρηση για το ξενοδοχείο, τακτοποίηση και διανυκτέρευση.

διανυκτέρευση στην  Κέρκυρα

2η ημ. ΠΟΝΤΙΚΟΝΗΣΙ – ΜΠΕΝΙΤΣΕΣ - ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ (420 χιλ.)

Προσκύνημα στον Ιερό Ναό του Αγ. Σπυρίδωνος (πολιούχος της πόλης) και προσκύνηση του Ιερού Λειψάνου. Περιήγηση στη πόλη της Κέρκυρας όπου βρίσκονται η κεντρική πλατεία Σπιανάδα, η πλατεία Σαρόκο, το παλιό και νέο φρούριο του νησιού, το γνωστό Μον Ρεπό και το "Κανόνι", απ' όπου θα μεταβούμε στο γραφικό Ποντικονήσι (προαιρετικά) όπου βρίσκεται η εκκλησία της Παναγίας της Βλαχέρνας. Αν θα έχουμε χρόνο επίσκεψη στις Μπενίτσες στο πανέμορφο Αχίλλειο (παλάτι Φλωρεντιανού ρυθμού που έκτισε η Αυτοκράτειρα Ελισάβετ). Στη συνέχεια επιβίβαση στο φέρρυ-μποτ και αναχώρηση για την Ηγουμενίτσα. Το βράδυ άφιξη στην Θεσσαλονίκη.


ΤΙΜΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ:

Διαφορά μονόκλινου:


ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ:

*Όλες τις μετακινήσεις, σύμφωνα με το πρόγραμμα, με πολυτελές λεωφορείο του γραφείου μας.

*Την διανυκτέρευση σε επιλεγμένο ξενοδοχείο με πρωινό.

*Εισιτήρια πλοίων ατόμων και λεωφορείου Ηγουμενίτσα-Κέρκυρα-Ηγουμενίτσα.

*Ασφάλεια αστικής ευθύνης.


ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ:

* Επιπλέον γεύματα, ποτά, εισόδους μουσείων, φιλοδωρήματα και οτιδήποτε δεν  αναφέρεται

ρητά στο πρόγραμμα ή αναφέρεται ως προαιρετικό.


**************************************************************************


3 ήμερο Προσκύνημα στην Κέρκυρα


1η ημ.  ΘΕΣ/ΝΙΚΗ -  ΚΕΡΚΥΡΑ

Αναχώρηση στις 06:00 το πρωί από τη Θεσσαλονίκη με προορισμό την Κέρκυρα.  Άφιξη στην Ηγουμενίτσα, επιβίβαση στο πλοίο και απόπλους για το πανέμορφο νησί των Φαιάκων. Άφιξη και μεταφορά στο  ξενοδοχείο. Ελεύθερος χρόνος στην πόλη της Κέρκυρας.

1η διανυκτέρευση στη Κέρκυρα

2η ημ. ΑΓ. ΣΠΥΡΙΔΩΝ-ΠΑΛΑΙΟΚΑΣΤΡΙΤΣΑ-ΑΧΙΛΛΕΙΟ

Προσκύνημα στην Ιερά Μονή Παντοκράτορος στον Άγιο Αθανάσιο. Στη συνέχεια εκκίνηση για τους καταγάλανους κόλπους της Παλαιοκαστρίτσας. Εκεί θα δούμε το  μοναστήρι της Παναγίας, κτισμένο το 13ο αιώνα στην κορυφή του βράχου. Συνεχίζουμε με επίσκεψη στο πανέμορφο Αχίλλειο (παλάτι Φλωρεντιανού ρυθμού που έκτισε η Αυτοκράτειρα Ελισάβετ). Έπειτα θα μεταβούμε στο γραφικό Ποντικονήσι (προαιρετικά) όπου βρίσκεται η εκκλησία της Παναγίας της Βλαχέρνας. Περιήγηση στην παλιά και νέα πόλη της Κέρκυρας, όπου θα δούμε το αξιόλογο αρχαιολογικό μουσείο(εφόσον ο χρόνος μας το επιτρέψει), την κεντρική πλατεία Σπιανάδα, την πλατεία Σαρόκο, το παλιό και νέο φρούριο του νησιού, το γνωστό Μον Ρεπό και το "Κανόνι". Τέλος προσκύνημα στον Ιερό Ναό του Αγίου Νικολάου όπου φυλάσσεται το λείψανο της Αγίας Θεοδώρας της Αυγούστας.

2η διανυκτέρευση στη Κέρκυρα

3η ημ. ΚΕΡΚΥΡΑ  – ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Προσκύνημα στον Ιερό Ναό του Αγίου Σπυρίδωνα (πολιούχος της πόλης) και προσκύνηση του Ιερού Λειψάνου. Στη συνέχεια επιβίβαση στο πλοίο και απόπλους για την Ηγουμενίτσα . Το βράδυ άφιξη στην Θεσσαλονίκη.


ΤΙΜΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ:

Διαφορά μονόκλινου:


ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ:

*Όλες τις μετακινήσεις, σύμφωνα με το πρόγραμμα, με πολυτελές λεωφορείο του γραφείου μας.

*Τις δύο διανυκτερεύσεις σε επιλεγμένο ξενοδοχείο με πρωινό.

*Εισιτήρια πλοίων ατόμων και λεωφορείου Ηγουμενίτσα-Κέρκυρα-Ηγουμενίτσα.

*Ασφάλεια αστικής ευθύνης.


ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ:

* Επιπλέον γεύματα, ποτά, εισόδους μουσείων, φιλοδωρήματα και οτιδήποτε δεν  αναφέρεται

ρητά στο πρόγραμμα ή αναφέρεται ως προαιρετικό.Σας ευχόμαστε καλό Προσκύνημα