Τρέχουσες Εκδρομές (Εξωτερικό)

 

7ήμερο προσκύνημα στους Αγίους Τόπους τα ΘΕΟΦΑΝΕΙΑ 2020 από 16/01/2020 έως 22/01/2020

ΤΙΜΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ: 880€

Read more...
 

 

9ήμερο προσκύνημα στους Αγίους Τόπους - Σινά από 09/02/2020 έως 17/02/2020

Με την συνοδεία του Πανοσιολογιωτάτου Γέροντα Νίκωνα από το Άγιο Όρος

Read more...
 

Τρέχουσες Εκδρομές (Ελλάδα)

2ήμερο προσκύνημα Όσιο Πατάπιο και Άγιο Ιωάννη Μακρινό από 27/12/2019 έως 28/12/2019

Τιμή Συμμετοχής: 110 €

Read more...
www.choriv.gr, Powered by Joomla! and designed by 123WebDesign
| Print |

ΓΕΝΙΚΟΙ ΟΡΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

Η συμμετοχή σε οποιοδήποτε προγραμματισμένο μας ταξίδι, προϋποθέτει την ανεπιφύλακτη αποδοχή των γενικών όρων συμμετοχής.

1.ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ-ΕΥΘΥΝΕΣ ΤΟΥ ΤΑΞΙΔΙΩΤΙΚΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΜΑΣ

Το ταξιδιωτικό μας γραφείο ενεργεί ως μεσολαβητής μεταξύ των προσκυνητών και των διαφόρων φορέων που χρησιμοποιεί για τη διοργάνωση των προσκυνημάτων (αεροπορικές εταιρείες, ακτοπλοϊκές εταιρείες, ξενοδοχεία, τοπικά τουριστικά γραφεία κ.λ.π.) καθώς και οποιουδήποτε άλλου προσφέρει τις υπηρεσίες του για την ομαλή εκτέλεση κάθε προσκυνηματικού προγράμματος. Στους φορείς αυτούς το γραφείο μας δεν ασκεί άμεσο έλεγχο και κατά συνέπεια δεν φέρει καμία ευθύνη στις περιπτώσεις παραλείψεων, πταισμάτων και οργανωτικών αδυναμιών που προέρχονται από αυτούς τους τρίτους φορείς που μεσολαβούν για τη διεκπεραίωση του προγράμματος του προσκυνήματος. Tέτοια περίπτωση είναι π.χ. η ομαλή διεξαγωγή των αεροπορικών πτήσεων ή ακτοπλοϊκών δρομολογίων (το γραφείο μας δεν φέρει καμία ευθύνη για τυχόν αλλαγές, καθυστερήσεις ή και ακυρώσεις πτήσεων ή ακτοπλοϊκών δρομολογίων, αλλαγή τύπου αεροσκάφους ή πλοίου, αλλαγή προγράμματος πτήσης κ.λ.π.)Οι αεροπορικές εταιρείες μπορούν να τροποποιήσουν τα δρομολόγια και τους τύπους των αεροσκαφών χωρίς καμία προειδοποίηση. Το ίδιο ισχύει και για τις ναυτιλιακές εταιρείες. Οι όροι που αναγράφονται στο πίσω μέρος του αεροπορικού εισιτηρίου δεσμεύουν απευθείας την αεροπορική εταιρεία απέναντί σας. Το γραφείο μας έχει απλά μεσολαβητικό ρόλο. Δεν ευθύνεται επίσης για ανωμαλίες στην εκτέλεση του προσκυνήματος και δυσχέρειες που δεν οφείλονται σε υπαιτιότητα του γραφείου μας, αλλά σε γεγονότα που συνιστούν καταστάσεις ανωτέρας βίας (πόλεμοι, δυσμενείς καιρικές συνθήκες, απεργίες, αεροπειρατείες, θεομηνίες κ.λ.π. ) Σε περίπτωση δε που για οποιοδήποτε από τους παραπάνω λόγους γίνει αναγκαία η παράταση του προσκυνήματος τα επιπλέον έξοδα επιβαρύνουν τους συμμετέχοντας. Καθώς επίσης δεν ευθύνεται και για πιθανά ατυχήματα, ασθένειες εξαιτίας κλιματολογικών συνθηκών, επιδημίες, δηλητηριάσεις, εγκληματικές πράξεις, κλοπή αντικειμένων, απώλεια αποσκευών ή χρημάτων ή διαβατηρίων, φθορά αποσκευών κ.λ.π. Ωστόσο το γραφείο μας καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια για την αντιμετώπιση τέτοιων καταστάσεων.

2.ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ-ΕΥΘΥΝΕΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΚΥΝΗΤΩΝ - ΤΑΞΙΔΙΩΤΩΝ

α)Οι συμμετέχοντες είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για την έγκαιρη εξασφάλιση και διαφύλαξη των απαραίτητων ταξιδιωτικών εγγράφων ( διαβατηρίου, βίζας, κ.λ.π).Πράγματα αξίας που μεταφέρετε μαζί σας (φωτογραφικές μηχανές, κάμερες, χρήματα κ.λ.π..) αποτελεί δική σας ευθύνη η φύλαξη και η εποπτεία τους καθ΄ όλη τη διάρκεια του προσκυνήματος. β)Οφείλετε επίσης να προσέρχεστε την ακριβή ώρα αναχωρήσεων για τις διάφορες εκδηλώσεις του προγράμματος (εκδρομές, ξεναγήσεις, μεταφορές, πτήσεις, γεύματα κ.λ.π) Σε διαφορετική περίπτωση ο αρχηγός του προσκυνήματος έχει το δικαίωμα να αναχωρήσει χωρίς εσάς, σεβόμενος τους υπόλοιπους προσκυνητές – ταξιδιώτες και την τήρηση του προγράμματος. Στη περίπτωση αυτή δεν δικαιούστε καμίας αποζημίωσης εάν χάσετε κάποια εκδήλωση του προσκυνήματος, τα όποια δε πιθανά επιπλέον έξοδα προκύψουν (π.χ. μίσθωση ταξί)βαρύνουν εσάς. γ)Δεν μπορείτε να τροποποιήστε το ταξίδι σας ούτε να κάνετε αλλαγή του ξενοδοχείου σας , όταν αυτό βρίσκεται σε εξέλιξη.

3.ΔΗΛΩΣΕΙΣ

Οι εγγραφές αρχίζουν από την ημέρα της κυκλοφορίας του προγράμματος και τελειώνουν μόλις συμπληρωθεί ο αριθμός των προσκυνητών. Η κράτηση θεωρείται σίγουρη εφ’ όσον καταβληθεί προκαταβολή.

4.ΑΚΥΡΩΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

α)Ακύρωση για χρονικό διάστημα 31 ημερών πριν την αναχώρηση έχει σαν επακόλουθο την κράτηση της προκαταβολής. β)Ακύρωση της εκδρομής 4 ημέρες πριν την αναχώρηση, παρακράτηση ακυρωτικών 50% της αξίας της εκδρομής. γ)Ακύρωση συμμετοχής από την 3η ημέρα έως και την παραμονή της αναχώρησης, συνεπάγεται την παρακράτηση ολόκληρης της αξίας της εκδρομής.

5.ΑΣΦΑΛΙΣΗ

Το γραφείο μας έχει συνάψει ασφαλιστήριο συμβόλαιο αστικής επαγγελματικής ευθύνης, με ασφαλιστική εταιρεία βάσει του Προεδρικού Διατάγματος 339/1996 για τα οργανωμένα ταξίδια. Η ασφάλιση αυτή δεν σας καλύπτει σε περιπτώσεις που θα συμβούν στη διάρκεια ενός προσκυνήματος ένα ατύχημα σε σας ή μία ασθένεια ή υπάρξει εγκληματική ενέργεια ή απώλεια ζωής από κάποιο ατύχημα κ.λ.π. Αυτόν τον κίνδυνο (ασφάλιση ζωής, ατυχημάτων κ.λ.π.) μπορείτε και σας το συνιστούμε, να τον καλύψετε με δική σας ευθύνη συνάπτοντας προαιρετικά και με δικά σας έξοδα ασφάλιση σε οποιαδήποτε ασφαλιστική εταιρεία.

6.ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ-ΚΑΤΑΛΥΜΑΤΑ

Η κατηγορία των ξενοδοχείων, είναι σύμφωνα με το τουριστικό οργανισμό της χώρας στην οποία ανήκουν, επειδή όμως δεν υπάρχει ενιαίο κριτήριο διεθνώς παραδεκτό για την κατάταξη, είναι λογικό να διαφέρουν μεταξύ τους τα διάφορα ξενοδοχεία έστω κι αν ανήκουν στην ίδια κατηγορία. Τα δωμάτια είναι κατ’ εξοχήν δίκλινα. Τα τρίκλινα δωμάτια τις περισσότερες φορές είναι δίκλινα με προσθήκη κάποιου έξτρα κρεβατιού το οποίο μπορεί να είναι μικρότερο από το κανονικό. Για μονόκλινα δωμάτια υπάρχει επιβάρυνση στην τιμή συμμετοχής, την οποία είναι υποχρεωμένος να επιβαρυνθεί ο ταξιδιώτης. Τα δωμάτια παραλαμβάνονται και παραδίδονται στις 12.00 το μεσημέρι ανεξάρτητα από την ώρα άφιξης ή αναχώρησης του γκρούπ.

7.ΓΕΥΜΑΤΑ

Στο ταξίδι περιλαμβάνονται 2 γεύματα (ημιδιατροφή), συνήθως πρωινό και δείπνο. Για κάθε διανυκτέρευση σε ξενοδοχείο έχουμε ένα πρωινό και ένα δείπνο. Στις περισσότερες περιπτώσεις το γεύμα είναι σε μπουφέ. Σε διανυκτερεύσεις εν πλώ δεν υπάρχουν γεύματα. Κατά τη διάρκεια της ημέρας δεν είναι υποχρεωτική η στάση για ενδιάμεσο γεύμα (μεσημεριανό).Δεν προβλέπεται επιστροφή χρημάτων για τα γεύματα που δεν παίρνει κάποιος ταξιδιώτης.

8.ΑΠΟΣΚΕΥΕΣ

Για τα αεροπορικά ταξίδια οι αποσκευές πρέπει να είναι όσο γίνεται ελαφρές σε βάρος και μικρές σε όγκο και να μην υπερβαίνουν τα 20 κιλά. Σε περίπτωση υπερβάλλοντος βάρους, υποχρεούστε να πληρώστε τη διαφορά. Εκτός από τη βαλίτσα μπορείτε να κρατάτε στις μετακινήσεις σας και μία μικρή χειραποσκευή οι διστάσεις της οποίας δεν πρέπει να ξεπερνούν τα 53 Χ 26 Χ 23 (μήκος -ύψος-πλάτος ).


Σας ευχόμαστε καλό προσκύνημα με πνευματική καρποφορία